آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

ویتامین A از جمله ویتامین‌های محلول در چربی که وجودش برای سلامتی انسان کاملا ضروری و هم است. وجود این ویتامین برای انجام صحیح فرایندهای مختلف بدن و سلامتی کامل مهم هست و وظایف مختلفی به مانند حفظ سلامتی سیستم ایمنی بدن، ارگان های درونی و همچنین کمک به رشد و نمو جنین در بدن مادر دارد.

بر اساس گزارش‌های سازمان غذا و دارو، مصرف ویتامین A در انسان بر اساس جنسیت می‌تواند متفاوت باشد. میزان ویتامین A مورد نیاز برای افراد به شرح زیر است:

  • کودکان ۱ تا ۳ ساله: ۳۰۰ میکروگرم در روز
  • کودکان ۴ تا ۸ ساله: ۴۰۰ میکروگرم در روز
  • کودکان ۹ تا ۱۳ ساله: ۶۰۰ میکروگرم در روز
  • دختران بلای ۱۴ سال: ۷۰۰ میکروگرم در روز
  • زنان در دوران شیردهی مادر: ۷۵۰ تا ۷۰۰ میکروگرم در روز
  • زنان در دوران بارداری: ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میکروگرم در روز
  • مردان بالای ۱۴ سال: ۹۰۰ میکروگرم در روز

مواد غذایی حاوی ویتامین A

 

ویتامین آ به صورت خالص در گیاهان وجود ندارد بلکه پیش ساز یعنی کاروتن ها به اشکال مختلف در گیاهان وجود دارد. ویتامین آ به سه فرم رتینول، رتینال و رتینوئیک اسید می‌تواند وجود داشته باشد. ویتامین A در منابع گوشتی به مانند فراورده‌های حاصل از مرغ، ماهی و سایر حیوانات به سه شکل گفته شده وجود دارد.

کبد گاو

  • ۷۱۳ درصد نیاز روزانه در هر وعده
  • ۱ تکه: ۶۴۲۱ میکروگرم (۷۱۳ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۹۴۴۲ میکروگرم (۱۰۴۹ درصد نیاز روزانه)

 

کبد بره

  • ۲۳۶ درصد نیاز روزانه در هر وعده
  • ۱ اونس: ۲۱۲۲ میکروگرم (۲۳۶ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۷۴۹۱ میکروگرم (۸۳۲ درصد نیاز روزانه)

 

سوسیس جگر

  • ۱۶۶ درصد نیاز روزانه در هر وعده
  • ۱ تکه: ۱۴۹۵ میکروگرم (۱۶۶ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۸۳۸۴ میکروگرم (۹۲۳ درصد نیاز روزانه)

 

روغن کبد ماهی

  • ۱۵۰٪ DV هر وعده
  • ۱ قاشق چای‌خوری: ۱۳۵۰ میکروگرم (۱۵۰ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۳۰۰۰۰ میکروگرم (۳۳۳۳ درصد نیاز روزانه)

 

شاه ماهی خال خالی

  • ۴۳ درصد نیاز روزانه در هر وعده
  • نیم فیله: ۳۸۸ میکروگرم (۴۳ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۲۵۲ میکروگرم (۲۸ درصد نیاز روزانه)

 

ماهی قزل آلا

  • ۲۵ درصد نیاز روزانه در هر وعده
  • نیم فیله: ۲۲۹ میکروگرم (۲۵ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۱۴۹ میکروگرم (۱۷ درصد نیاز روزانه)

 

ماهی تن

  • ۲۴٪DV در هر وعده
  • ۱ اونس: ۲۱۴ میکروگرم (۲۴ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۷۵۷ میکروگرم (۸۴ درصد نیاز روزانه)

 

مغز و کبد غاز

  • ۱۴٪ DV در هر وعده
  • ۱ قاشق غذاخوری: ۱۳۰ میکروگرم (۱۴ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۱۰۰۱ میکروگرم (۱۱۱ درصد نیاز روزانه)

 

پنیر بز

  • ۱۳ درصد نیاز روزانه در هر وعده
  • ۱ تکه: ۱۱۵ میکروگرم (۱۳ درصد نیاز روزانه)
  • ۱۰۰ گرم: ۴۰۷ میکروگرم (۴۵ درصد نیاز روزانه)
  • ۹۸/۱۲/۲۶
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی