ممکن است درست کردن پیتزا در خانه کار سخت و زمانبری به نظر برسد، اما مطمئن باشید که وقتی نتیجه نهایی را ببینید و بچشید، متوجه میشوید که ارزشش را داشته است! در مقالات قبل طرز تهیه خمیر پیتزا را مرحله به مرحله برای شما شرح دادیم، و در مقاله امروز قصد داریم طرز تهیه پیتزا و سس پیتزا و مخلفات روی آن را به شما آموزش بدهیم، تا خودتان بتوانید در خانه یک پیتزای خوشمزه درست کنید. با ما همراه باشید!
مواد لازم
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
- ¼ فنجان پیاز سرخ شده
- ½ قاشق چایخوری ریحان خشک
- 450 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد اولیه مخلفات روی پیتزا
- 250 گرم پنیر موزارلا
- 100 گرم کالباس پپرونی
- 110 گرم سوسیس بزرگ
- 1 عدد فلفل شیرین
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ¼ فنجان ریحان تازه
دستور العمل
- در ابتدا گوجه فرنگیها را در یک کاسه متوسط بریزید و با استفاده از پشت یک چنگال، آنها را کاملا له کنید.
- در این مرحله روغن را درون یک ماهیتابه یا قابلمه با گنجایش 2 لیتر بریزید و زیر گاز را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی متوسط تنظیم کنید.
- پیازهای خرد شده را به روغن داغ اضافه کرده و آنها را سرخ کنید. برای مدت چند دقیقه، به شکل مرتب پیازها را هم بزنید تا زمانی که رنگ آنها نیمه شفاف بشود.
- سپس سیر له شده را به پیاز و روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در این مرحله باید رب گوجه فرنگی، ریحان، نمک و فلفل را به سیر و پیاز اضافه کنید.
- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا درب قابلمه را روی آن نگذارید، حرارت گاز را روی کم تنظیم کنید و اجازه بدهید که سس پیتزا حداقل برای مدت نیم ساعت به آرامی بپزد.
- پنیر موزارلا را رنده کنید. سپس پنیر پیتزای رنده شده را درون یک کاسه بریزید و فعلا آن را کنار بگذارید.
- در این مرحله با استفاده از یک چاقوی تیز، کالباس پپرونی را به تکههای نازک تقسیم کنید.
- سپس سوسیس را در ماهیتابه بریزید. اجازه بدهید که سوسیس برای مدت 10 دقیقه به آرامی سرخ بشود.
- در یک ماهیتابه کوچک اما عمیق مقداری روغن زیتون بریزید. روغن را داغ کنید و پیاز و فلفل را درون آن بریزید. اجازه بدهید که پیاز و فلفل برای مدت 5 دقیقه بپزند و کاملا نرم بشوند.
- ریحان تازه را به تکههای کوچک خرد کنید.
- در ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 450 درجه فارنهایت (یعنی معادل 230 درجه سلسیوس) تنظیم کنید تا گرم بشود.
- یک تکه از خمیر پیتزا را روی آردها قرار بدهید و به آرامی آن را پخش کنید. برای اینکه به گوشههای خمیر پیتزا شکل بدهید، از دستان خود استفاده کنید.
- به آرامی و با دقت خمیر پیتزا را بلند کنید و آن را روی سینی فر پهن کنید.
- کمی روغن زیتون روی سطح رویی خمیر پیتزا بزنید.
- سس پیتزا را روی تمام سطح خمیر پیتزا پخش کنید.
- در ابتدا روی سس پیتزا یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بریزید، سپس گوشت، و در نهایت سبزیجات سرخ شده را روی آن قرار بدهید.
- ۹۹/۰۱/۱۵