آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

کاچی را با آرد، شکر، گلاب، کره، روغن و زعفران درست می‌کنند. در گذشته با روغن حیوانی فراوان تهیه می‌شد. کاچی را با آرد برنج نیز درست می‌کنند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کاچی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید. 

کاچی چیست؟

کاچی یک دسر ایرانی است، ولی می‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی است. به عنوان مثال، انرژی حاصل از کره و آرد، به تنهایی، با مقادیر داده شده در تهیه این کاچی، ۳۱۱۵ کالری دارد که انرژی قابل توجهی است. به همین دلیل برای افراد لاغر و کسانی که دچار ضعف می‌شوند، دسر مناسبی است.

نکات مهم در طرز تهیه کاچی با آرد گندم

به حسب سلیقه خود می‌توانید از خلال پسته و بادام و همچنین گردوی پودر شده در هنگام قوام آمدن و تفت دادن آرد استفاده کنید. البته این مورد در دستور اصیل طرز تهیه کاچی وجود ندارد و به ذائقه شما بستگی دارد.

برای تزئین می‌توانید از برخی از ادویه‌ها مانند دارچین، پودر زنجبیل، هل و همچنین تخم گشنیز استفاده کنید. البته استفاده همه این ادویه‌ها کار درستی نیست و توصیه می‌شود مانند شله زرد از دارچین برای تزئین استفاده کنید.

در تهیه کاچی می‌توان عسل، شیره انگور یا نبات زعفرانی را جایگزین شکر کرد. می‌توانید نبات را بکوبید یا در آب جوش بریزید تا کم‌کم حل شود. طرز تهیه کاچی با شیره انگور هم تفاوتی با شکر یا عسل ندارد و روش برای همه شان یکسان است.

دقت داشته باشید که رنگ کاچی شما به میزان تفت دادن آرد بستگی دارد. همچنین غلظت کاچی باید شبیه فرنی یا رقیق‌تر بوده و نباید به اندازه حلوا سفت باشد. اما باز هم به سلیقه خودتان بستگی دارد.

طرز تهیه کاچی

 

مواد لازم

  • 500 گرم آرد گندم
  • 500 گرم روغن
  • 1 کیلوگرم شکر
  • زعفران
  • 10 تا 12 لیوان آب
  • ½ لیوان گلاب

دستور العمل‌

  • مانند حلوا آرد را سرخ می‌کنیم و شکر را با 10 تا 12 لیوان آب می‌جوشانیم تا شکر در آب حل شود.
  • شربت را از صافی رد می‌کنیم و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط می‌کنیم و حرارت آرد سرخ شده را ملایم می‌کنیم.
  • سپس شربت را به تدریج داخل آرد سرخ شده می‌ریزیم و مرتب به هم می‌زنیم تا آرد کاملا صاف شود.
  •  بعد کاچی را می‌گذاریم آهسته بجوشد و به روغن بیفتد، در صورتیکه که مایه کمی غلیظ شود مختصری آب به آن اضافه می‌کنیم.
  • توضیح اینکه کاچی را باید کمی کمتر از حلوا سرخ کرد و کافیست رنگ آن طلایی شود.
  • همچنین می‌توان را کاچی را با آرد برنج درست کرد.

 

  • ۹۹/۰۱/۱۴
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی