شیرینی کشمشی یکی از سادهترین انواع شیرینی است که میتوانید آن را با امکانات خیلی کم در خانه درست کنید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه شیرینی کشمشی را به شما آموزش دهیم.
نکات مهم در طرز تهیه شیرینی کشمشی
- برای اینکه شیرینی به سینی نچسبد باید، کف سینی را کمی چرب کرده و آرد بر روی آن بپاشید.
- قبل از اینکه شیرینی را درون فر قرا دهید، بهتر است فر را روشن کرده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید.
- اگر از کره به جای روغن استفاده میکنید، بهتر است ۳۰ دقیقه قبل از شروع آن را از یخچال بیرون قرار دهید.
- تخم مرغها نیز قبل از شروع کار باید به مدت ۳۰ دقیقه بیرون یخچال باشند تا با دمای محیط سازگار شوند.
- میتوانید مایه شیرینی را به مدت ۲ روز درون یخچال نگهداری کرده و بعدا از آن استفاده کنید، اما قبل از استفاده حتما باید به دمای اتاق برسد و بعد آن را درون فر قرار دهید.
- اگر تمایل داشته باشید، میتوانید مقدار اندکی زعفران دم کرده به مایه کیک اضافه کنید تا رنگ ان زیباتر شود.
مواد لازم
- 100 گرم آرد سفید
- 100 گرم روغن یا 150 گرم کره
- 75 گرم شکر
- 3 تا 4 قاشق سوپخوری کشمش ریز و سیاه
- 3 عدد تخم مرغ
- ½ قاشق چایخوری وانیل
دستور العمل
- روغن، شکر و وانیل را مخلوط کرده و میزنیم تا روغن کاملا نرم، لطیف و صاف شود.
- تخم مرغها را دانهدانه در مایه روغن شکسته و خوب هم میزنیم.
- اول باید یک تخم مرغ را بشکنیم و هنگامی که خوب مخلوط شد تخم مرغ بعدی را بشکنیم.
- سپس آرد را در مایه میریزیم و به هم میزنیم، سپس کشمش را اضافه میکنیم و از مایه با قاشق به اندازه یک گردو برمیداریم و به فاصله در سینی فر میچینیم.
- شیرینیها باید کاملا از هم دور باشند زیرا موقع طبخ شیرینی پهن شده و به هم میچسبد.
- سپس سینی را روی پنجره وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم در حرارت 250 درجه تا 20 دقیقه بماند.
- شیرینی کشمشی باید نازک و طلایی شوند، سینی را از فر خارج کرده و شیرینیها را با کارد از سینی جدا کرده و در یک ظرف مناسب میچینیم.
- برای اینکه شیرینی به سینی نچسبد باید، کف سینی را کمی چرب کرده و آرد بر روی آن بپاشید.
- ۹۹/۰۱/۱۴