آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

سس آلفردو یک سس کرمی و خوش طعم است که برای اولین بار، در سال ۱۹۱۴ در یک رستوران مشهور به نام آلفردو در کشور ایتالیا سرو شد. در آن زمان و در دستورالعمل اولیه این سس، تنها از کره و پنیر پارمسان استفاده می‌شد. با این حال، امروزه سس آلفردو یکی از مشهورترین و خوش طعم‌ترین سس کرمی است. شما می‌توانید با کمترین میزان و ابتدایی‌ترین مواد اولیه که معمولا در یخچال هر خانه‌ای موجود است، و ظرف مدت کمترین زمان ممکن، یک سس آلفردوی خوشمزه و خانگی درست کنید. علاوه بر این، می‌توانید از این سس در غذاهای بسیاری از جمله پاستا، مرغ و غیره از سس آلفردو استفاده کنید. در مقاله امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه سس آلفردو خانگی آشنا کنیم. با ما همراه باشید!

نکاتی درمورد طرز تهیه سس آلفردو 

  • شما می‌توانید در یک سس آلفردوی سنتی، از سبزیجاتی مثل جعفری، گوجه فرنگی خشک، و اسفناج استفاده کنید.
  • یادتان باشد که در هنگام درست کردن سس آلفردو، باید به طور دائمی آن را هم بزنید. اگر این کار را انجام ندهید، مواد اولیه سس به دیوارهای ماهیتابه می‌چسبند. علاوه بر این، اگر سس را خوب هم نزدید، طعم آن تلخ و ناخوشایند خواهد شد.
  • اگر عاشق گوجه فرنگی هستید، می‌توانید یک سس آلفردوی خوشرنگ درست کنید. برای این کار، باید مقداری سس آلفردو را با مقدار برابری از سس قرمز مورد علاقه خود ترکیب کنید. برای درست کردن سس قرمز، می‌توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید و یا خودتان این سس را از پایه در خانه درست کنید.

طرز تهیه سس آلفردو

 

مواد لازم

  • 1 فنجان خامه پرچرب
  • 8 قاشق غذاخوری کره
  • 2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • نمک و فلفل

دستور العمل‌

  • در ابتدا کره را روی حرارت گاز آب کنید.
  • سپس خامه و پنیر پارمسان را به کره اضافه کنید.
  • برای اینکه مواد اولیه سس آلفردو به دیوارهای ماهیتابه نچسبند و یا نسوزند، در هنگام اضافه کردن هر ماده جدید، سس را به آرامی هم بزنید. آنقدر این کار را انجام بدهید تا همه مواد اولیه سس به خوبی با هم مخلوط بشوند.
  • به آرامی آنقدر سس آلفردو را هم بزنید تا بافت آن کمی غلیظ بشود. این پروسه معمولا چیزی در حدود 8 دقیقه طول می‌کشد.
  • زمانی که بافت سس آلفردو به اندازه کافی غلیظ شد، می‌توانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد.
  • اگر حس می‌کنید که بافت سس آلفردو کمی غلیظ است و دوست دارید که رقیق‌تر باشد، می‌توانید با استفاده از کمی آب باقی مانده از پختن پاستا، سس خود را رقیق کنید. 

 

  • ۹۹/۰۱/۱۴
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی