اگر شما هم به غذاهای گوشتی علاقهمند نیستید و به دنبال یک غذای جایگزین برای غذاهای مدیترانهای میگردید، حتما یک بار هم که شده فلافل را امتحان کنید. در مقاله امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه فلافل خانگی آشنا کنیم. با ما همراه باشید!
دستورالعمل کلی طرز تهیه فلافل
برای درست کردن یک فلافل خانگی و سنتی با نخود و سبزیجات، در ابتدا باید نخودها را به مدت یک شب خیس کنید. سپس آنها را با سبزیجات تازه، سیر، و انواع ادویههایی که دوست دارید محلوط کنید. در مرحله بعدی، مواد را به شکل گلولههای کوچک دربیاورید و آنقدر آنها را در روغن سرخ کنید تا ترد و برشته بشوند و علاوه بر این، رنگشان هم به رنگ قهوهای روشن تغییر پیدا کند. در نهایت فلافل را همراه با نان پیتا، حمص، و سبزیجات خرد شدهای که دوست دارید سرو کنید.
رژیم غذایی مناسب با فلافل
- اگر اضافه وزن دارید، بهتر است این غذا را با نان میل نکنید.
- اگر یبوست دارید، از نان سبوس دار و سبزی به همراه فلافل استفاده کنید.
- اگر کلسترول خون دارید بهتر است دور این غذا سرخ کردنی را خط بکشید.
مواد لازم
- 300 گرم نخود
- 1 عدد پیاز
- ½ فنجان جعفری
- 3 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- زیره سبز و تخم گشنیز
- 1 عدد تخم مرغ
- نمک
دستور العمل
- در ابتدا برای مدت 16 الی 18 ساعت، نخود را داخل آب خیس کنید.
- سپس نخودها را از داخل آب بیرون بیاورید و آنها را کاملا خشک کنید.
- در مرحله بعدی، جعفری را خرد کنید. در ابتدا ساقه تمام جعفریهای تازه را جدا کنید، بعد آنها را داخل یک دستگاه خردکن برقی بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید و سبزیجات تازه را خوب خرد کنید.
- حالا نخودها، حبههای سیر، و ادویهجاتی که دوست دارید را به مدت 40 ثانیه با سبزیجات میکس کنید.
- مواد را داخل کاسهای بریزید و سپس آرد نخودچی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه فلافل خودش را بگیرد.
- مقداری روغن را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید. حالا قابلمه را روی گاز قرار داده و درجه حرارت آن را روی متوسط رو به زیاد تنظیم کنید.
- در مرحله بعدی مواد فلافل را به شکل گلولههای کوچک دربیاورید. با استفاده از یک قاشق یا یک اسکوپ بستنی، مواد فلافل را به شکل گلولههای گرد دربیاورید.
- شما میتوانید فلافلهای گرم را همراه با حمص، سس تند، انواع ترشی، ترکیب پیاز و جعفری، و زیتون سرو کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۳