آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

پاستا نوعی غذای ایتالیایی است که به طور معمول از خمیر آرد گندم مخلوط شده با آب یا تخم مرغ تهیه می‌شود و به صورت ورقه‌ای یا اشکال مختلف تولید می‌شود. معمولا در ایران به همه انواع پاستا، ماکارونی گفته می‌شود. پاستا معمولا در آب جوشانده می‌شود و با انواع سس مخلوط می‌شود و سرو می‌شود ولی در ایران معمولا ماکارونی را مانند برنج بعد از آبکش کردن دم می‌کنند. در این مطلب طرز تهیه ماکارونی دمی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

 

تفاوت ماکارونی دمی با پاستا

همانطور که گفتیم ماکارونی دمی مثل برنج درست می‌شود. در این روش پاستا برای چند دقیقه در آب در حال جوش قرار داده می‌شود و سپس مانند برنج دم می‌شود. تفاوت دیگر طرز تهیه ماکارونی دمی با پاستا در این است که سس‌های پاستا تفاوت زیادتری دارند ولی سس ماکارونی دمی ایرانی معمولا از ترکیب رب گوجه فرنگی، گوشت، پیاز داغ، هویج، نخود فرنگی و گاها قارچ تشکیل می‌شود. این سس بسیار شبیه به سس بلونز است.

مواد لازم

  • 400 گرم ماکارونی
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • ½ عدد فلفل دلمه‌ای
  • 1 فنجان نخود فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد هویج رنده شده

طرز تهیه ماکارونی دمی

 

دستور العمل‌

  • داخل یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
  • پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت تفت بدهید تا طلایی شوند.
  • گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید گوشت کاملا با پیاز و فلفل سرخ شود.
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده و هویج رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا فلفل دلمه‌ای کمی نرم شود.
  • نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید.
  • نخود فرنگی را اضافه کنید و برای 5 دقیقه هم بزنید.
  • رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید خامی رب با سرخ شدن همراه مواد گرفته شود.
  • نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید، در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت و مواد بپزد.
  • در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • طبق دستور العمل درج شده روی جعبه ماکارونی، ماکارونی را درون آب جوش بریزید و بگذارید کمی نرم شوند.
  • معمولا 5 الی 8 دقیقه برای جوشاندن ماکارونی کافی است.
  • ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • کف قابلمه را روغن بریزید و سیب زمینی‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و برای ته دیگ بگذارید.
  • کمی از ماکارونی را درون قابلمه بریزید و روی آن از سس گوشت که آماده کرده بودید بریزید.
  • همینطور لایه لایه ماکارونی و گوشت درون قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.
  • حرارت را کم کنید و بگذارید ماکارونی برای 45 دقیقه دم بکشد. 

 

  • ۹۹/۰۱/۱۱
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی