آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

زیتون پرورده شمال با رب انار، گردو، روغن زیتون، سبزی های محلی و …تهیه می‌شود. این چاشنی خوشمزه را با انواع غذا ایرانی و فرنگی می‌توان سرو کرد. زیتون پرورد دارای خواص بسیار زیادی است که خوردن آن را به شما توصیه می‌کنیم.

 

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم زیتون بدون هسته (شوری و تلخی آن گرفته شده باشد)
  • 200 گرم گردوی آسیاب شده
  • 1 قاشق سوپخوری گلپر ساییده شده
  • 1 دسته چوچاق
  • 1 بوته سیر (به دلخواه)
  • نمک به مقدار لازم
  • ¼ لیوان آب انار شیرین
  • 1.5 پیمانه آب انار ترش
طرز تهیه زیتون پرورده

 

دستور العمل‌

  • چوچاق را خرد کنید. سپس آن را با گردو، گلپر، نمک، سیر رنده شده، آب انار ترش و شیرین مخلوط کنید تا تبدیل به سس شوند.
  • زیتون را در سس ریخته، مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. می‌توانید پس از 24 ساعت (زیتون پرورده) آن را نوش جان کنید.

نکات مهم

اگر زیتون شور یا تلخ است، آن‌ها را در آب قرا دهید و روزی چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی و شوری‌اش از بین برود. ممکن است این کار بین 2 تا 3 روز طول بکشد. در آخرین مرحله مقدار مناسبی نمک در آب زیتون بریزید تا مزه‌دار شود. بعد از 2 ساعت زیتون را در صافی بریزید تا آب آن برود و سپس در سس بخوابانید.

سیر را می‌توانید با پوست حبه کرده، در ظرف در دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید. برای هربار استفاده، به مقدار لازم بردارید، زیر شیر آب بگیرید تا پوست آن به راحتی کنده شود. سیر منجمد، نمی‌پوسد و خراب نمی‌شود. بوی نامطبوعی هم ندارد و طعم بهتری دارد.

  • ۹۸/۱۲/۱۴
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی