آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

سوپ جو یکی از سوپ‌های سنتی ایرانی است که طعم بسیار خوب و لذیذی دارد. به جهت دارا بودن مواد متنوع، این سوپ می‌تواند تامین کننده بخش زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، املاح و نیازهای بدن باشد. از مزایای دیگر این سوپ کاهش جذب مواد مضری مانند چربی از دستگاه گوارش است. مواد تشکیل دهنده این سوپ اغلب آب مرغ، جو، هویج، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات است.

 

مواد لازم

  • ½ پیمانه (100 گرم) جو پوست کنده
  • 5 تا 6 پیمانه آب گوشت بدون چربی
  • 2 تا 3 قاشق سوپخوری هویج رنده شده
  • 100 گرم خامه
  • 2 پیمانه سس سفید غلیظ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ جو

 

دستور العمل‌

  • بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد.
  • سپس جو را با آب گوشت می‌گذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد.
  • در این مرحله هویج را اضافه می‌کنیم و بعد از چند جوش که هویج پخته شد، سس سفید را داخل سوپ می‌ریزیم.
  • اجازه دهید سوپ جو آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.
  • سپس سوپ را در ظرف مناسب می‌کشیم و خامه را روی آن می‌دهیم.
  • می‌توانیم کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.

 

  • ۹۸/۱۲/۱۰
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی