سوپ جو یکی از سوپهای سنتی ایرانی است که طعم بسیار خوب و لذیذی دارد. به جهت دارا بودن مواد متنوع، این سوپ میتواند تامین کننده بخش زیادی از ویتامینها، مواد معدنی، املاح و نیازهای بدن باشد. از مزایای دیگر این سوپ کاهش جذب مواد مضری مانند چربی از دستگاه گوارش است. مواد تشکیل دهنده این سوپ اغلب آب مرغ، جو، هویج، گوجه فرنگی و انواع سبزیجات است.
مواد لازم
- ½ پیمانه (100 گرم) جو پوست کنده
- 5 تا 6 پیمانه آب گوشت بدون چربی
- 2 تا 3 قاشق سوپخوری هویج رنده شده
- 100 گرم خامه
- 2 پیمانه سس سفید غلیظ
- نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل
- بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد.
- سپس جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد.
- در این مرحله هویج را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش که هویج پخته شد، سس سفید را داخل سوپ میریزیم.
- اجازه دهید سوپ جو آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.
- سپس سوپ را در ظرف مناسب میکشیم و خامه را روی آن میدهیم.
- میتوانیم کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.
- ۹۸/۱۲/۱۰