در اصل سوپها در گذشته خود غذایی کامل بودهاند که اساس آنها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیلدهنده آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ بازمیگردد. در این مقاله قصد داریم یکی از محبوبترین انواع سوپ را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه سوپ قارچ را بخوانید.
در تهیه سوپها، از انواع سبزیجات استفاده میشود؛ اما سبزیجاتی که کاربرد بیشتری دارند شامل انواع کلم، هویج، ذرت، نخودفرنگی، کرفس، جعفری، سیر، پیازچه و پیاز است که بایستی با توجه به نوع سوپ آنها را خرد کرد.
مواد لازم
- 300 گرم قارچ
- 4 قاشق غذاخوری خامه
- 2 عدد هویج
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خرده شده
- 50 گرم نخود فرنگی
- ½ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- 300 گرم بال و گردن مرغ
- 3 قاشق غذاخوری آرد گندم
- 1 لیوان شیر
- ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
- 50 گرم کره
- 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- ابتدا قارچها را بشویید و به صورت عمودی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید.
- بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که که قبلا شسته و خرد کردهاید تفت دهید.
- سپس نخود فرنگی، فلفل دلمهای، کمی نمک و در صورت تمایل کمی زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و باز هم کمی تفت دهید.
- سپس با اضافه کردن یک استکان آب به مخلوط، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و آب آن گرفته شود.
- در این مرحله آرد را با کمی کره تفت دهید و نمک و فلفل را بزنید و شیر را کمکم اضافه کنید تا آرد گلولهگلوله نشود.
- استخوانهای مرغ را جدا کرده و با آب و مخلفات آن به مخلوط آرد اضافه کنید.
- قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه کنید و مرتب سوپ را به هم بزنید.
- درآخر پودر سیر را اضافه کرده و در صورتی که غلظت سوپ مناسب بود جعفری را اضافه کنید.
- حالا که سوپ به خوبی پخت است، خامه را اضافه کرده و درون ظرف مناسب سرو کنید.
- ۹۸/۱۲/۰۶