روش دم کردن زعفران با آب جوش
روشهای مختلفی برای دم کردن زعفران وجود دارد که در این بخش قصد داریم با یکی از قدیمیترین آنها شما را آشنا کنیم. پس تا انتهای آن با ما همراه باشید.
- ابتدا رشتههای زعفران به اندازه دلخواه را درون هاون ریخته و آن بسایید.
- این کار را تا زمانی که زعفران کاملا ساییده شود ادامه دهید.
- روی زعفران ساییده شده آب جوش بریزید.
- یک قاشق چایخوری را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید.
- یک درپوش بر روی محلول قرار دهید و آن را در معرض حرارت غیر مستقیم بگذارید.
- پیشنهاد میکنیم از یک قوری شیشهای برای دم کردم زعفران استفاده کنید.
- بعد از ۲۰ دقیقه زعفران به طور کامل دم کشیده است.
روش دم کردن زعفران با یخ
این روش به نسبت روش قبلی جدیدتر است. همچنین هنگامی که به آب جوش دسترسی ندارید، میتوانید از این روش برای دم کردن استفاده کنید.
- چند رشته زعفران به مقدار لازم را درون هاون ریخته و شروع به ساییدن کنید.
- این روند را تا زمانی که زعفران به طور کامل ساییده شد ادامه دهید.
- در این مرحله یک تکه یخ بر روی زعفران ساییده شده قرار دهید.
- اجازه دهید یخ در دمای اتاق آب شود و زعفران رنگ بیندازد.
مقدار یخی که در این فرآیند استفاده میشود کاملا به میزان زعفران بستگی دارد، به عنوان مثال: اگر از نصف یک قاشق چایخوری زعفران استفاده کردید، پس باید ۲ تکه یخ استفاده کنید که اندازه این یخها هم همانی است که در یخ سازهای فریزرهای خانگی وجود دارد و به همین نسبت افزایش یا کاهش مییابد.
- ۹۸/۱۲/۰۶