آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

آش دوغ یکی از خوراک‌های سنتی استان اردبیل و منطقه آذربایجان شرقی و غربی است. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزی‌ها، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه آش دوغ را به شما آموزش خواهیم داد.

 

مواد لازم

300 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز

½ لیوان برنج

½ لیوان آرد برنج

2 عدد تخم مرغ

4 کیلوگرم دوغ

1 کیلوگرم سبزی (تره، گشنیز، و سیر)

روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم

2 قاشق غذاخوری پیاز داغ

آش دوغ ترکی

 

دستور العمل‌

گوشت را با نمک، فلفل و پیاز مخلوط کنید و به شکل قلقلی درآورید.

سپس در کمی روغن تفت دهید.

دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نبُرد.

وقتی مخلوط جوش آمد سبزی، پیاز داغ و کوفته ریزه (گوشت قلقلی) را همراه با فلفل فراوان اضافه کرده و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

می‌توانید روی آش را با فلفل، روغن و پیاز داغ تزیین کنید.

این آش را با نخود و لوبیا هم می‌توان پخت اما در پخت سنتی این غذا، بیشتر از نخود استفاده می‌شود.

از تخم مرغ برای نبریدن دوغ استفاده می‌شود.

  • ۹۸/۱۱/۲۲
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی