پختن یک وعده پاستای خوشمزه، یکی از بهترین مهارتهای آشپزی است که میتوانید یاد بگیرید. پاستا یک غذای کم خرج است، درست کردن آن زمان زیادی نمیبرد، و علاوه بر این، به روشهای بسیار متنوعی میتوانید آن را سرو کنید. در نتیجه، اگر وقت و حوصله شام درست کردن ندارید و یا نمیدانید چه غذایی درست کنید، میتوانید به سادگی برای ناهار یا شام پاستا بپزید! در مطلب امروز قصد داریم شما را با مراحل طرز تهیه پاستا آشنا کنیم.
پاستا (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونههای مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقهای) هستند. در ایران واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی، لازانیا و ... به کار میرود.
مواد لازم
- 450 گرم پاستا
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- به مقدار لازم نمک و فلفل
دستور العمل
پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید 3 الی 8 دقیقه درون آب جوش باشند و نرم شوند.
بعد از اینکه پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید.
سس مورد نظر خود را (سس پستو، آلفردو یا گوجه فرنگی و گوشت) آماده کرده و پاستا را با سس مخلوط میکنیم.
برای چند دقیقه پاستا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خوبی به خورد پاستا برود.
در آخر پاستا را با کمی برگ ریحان تازه و پنیر پارمسان سرو کنید.
- ۹۸/۱۱/۰۹