کرم کارامل نام یک دسر غربی و پر هوادار است. این دسر نخستینبار توسط فرانسوی ها ساخته شد. کرم کارامل ها را به انواع مختلف میتوان درست کرد. کرم کاراملهای شکلاتی و زنجبیلی در حال حاضر طرفدار زیادی در کشور ایتالیا دارند.
مواد لازم
شکر: سه چهارم پیمانه
آب: 4 قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم
تخم مرغ: 6 عدد
شیر: 2 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم کارامل
3 یا 4 عدد قالب با طرحی دلخواه را آماده میکنیم. کف قالبها و دیوارههای آنها را برای سهولت خارج شدن کرم کارامل، کمی چرب میکنیم.
برای تهیهی کارامل، در ظرفی مناسب، شکر، آب و گلاب را ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کم کم شکر، کاراملی شود.
شکر کاراملی را کف قالبهای آماده میریزیم.
حال به سراغ تهیهی کرم میرویم. برای این کار، شیر را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید.
در ظرفی دیگر، تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل ریخته و خوب هم میزنیم.
سپس شیر را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط میکنیم. کرم آماده شده را از صافی عبور میدهیم تا مادهی سفتی داخل آن نماند. سپس آن را داخل قالبها میریزیم. یک سوم بالایی قالب باید خالی باشد. روی قالبها را با ورق آلومینیوم میپوشانیم. قالبها را داخل قابلمهای بزرگ میچینیم و داخل قابلمه را تا جایی آب میریزیم که نصف ارتفاع قالبها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا آب داخل آن به جوش آید، پس از آن، حرارت را ملایم میکنیم و بیست دقیقه اجازه میدهیم تا کرم کارامل آماده شود.
پس از آن، کرم کاراملها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم. پس از گذشت این زمان، ابتدا با کارد، به آرامی لبههای کرم کارامل را از ظرف جدا میکنیم سپس آن را در ظرفی مناسب برمیگردانیم.
- ۹۸/۱۱/۰۶