عضله سازی آرزوی هر بدنسازی است. علاوه بر بدنسازها دیگر افراد معمولی هم دوست دارند در مدت زمان اندکی عضله سازی کنند و از شر چربیهای دور بازو و شکم خود خلاص شوند. عضله سازی عنوان به ظاهر بزرگ و دشواری است اما فرایند عضله سازی سادهتر از آن است که فکرش را میکنید. امروز ما در جیمیتو به شما آموزش خواهیم داد که چگونه به راحتی شروع به عضله سازی کنید و چربیهای بدنتان را اندک اندک حذف نمایید. همراه ما بمانید و نکاتی که در مورد عضله سازی به شما یادآوری میشود را مو به مو اجرا کنید. البته توجه داشته باشید که در کنار غذا باید یک برنامه بدنسازی منظم هم داشته باشید.
تن ماهی
تن ماهی علاوه بر اینکه ۲۰ گرم پروتئین در هر ۸۵ گرم دارد، حاوی مقادیر بالایی از ویتامین A و چندین ویتامین B از جمله ویتامین B12، نیاسین و B6 است. این مواد غذایی برای ارتقا سلامت، انرژی و انجام ورزش مهم هستند. همچنین ماهی تن حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا۳ است که میتوانند سلامت عضله را تامین کنند. این ممکن است به خصوص برای افراد میانسال مفید باشد. تحقیقات نشان داه است که اسیدهای چرب امگا۳ میتوانند کاهش توده عضلانی و قدرت آنها را که با سن رخ میدهد، کند کنند.
گوشت گاو
گوشت گاو حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ویتامینهای B ، مواد معدنی و کراتین است. بعضی از تحقیقات نشان میدهد که مصرف کردن گوشت قرمز میتواند مقدار توده عضلانی را با ورزش لاغری افزایش دهد. البته حتی وقتی سعی میکنید که عضله سازی انجام دهید، ممکن است بهتر باشد که گوشتی انتخاب کنید که عضله سازی را بدون ایجاد کالریهای اضافی تامین کند. به عنوان مثال ۸۵ گرم از گوشت چرخ کرده ۷۰ درصد دارای ۲۲۸ کالری و ۱۵ گرم چربی است. با این حال همان مقدار گوشت چرخ کرده ۹۵ درصد حاوی پروتئین بیشتر و فقط ۱۴۵ کالری و ۵ گرم چربی است.
خوراک میگو
میگو تقریبا پروتئین خالص است. هر وعده ۸۵ گرمی میگو حاوی ۱۸ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی و کربوهیدرات صفر است. در حالی که چربیهای سالم و کربوهیدرات در رژیم غذایی کلی شما لازم هستند، افزودن میگو یک راه آسان برای عضله سازی پروتئینی بدون کالریهای اضافی افزوده است. میگو هم همچون سایر پروتئینهای حیوانی حاوی مقدار زیادی از آمینو اسید لوسئین است که برای رشد مناسب عضله ضروری است.
سویا خشک و تازه
نیم فنجان از سویا پخته حاوی ۱۴ گرم پروتئین، چربیهای سالم اشباع نشده و چندین ویتامین و ماده معدنی است. لوبیاهای سویا بخصوص منبع خوبی از ویتامین K، آهن و فسفلر هستند. آهن برای ذخیره و انتقال اکسیژن در خون و عضلات استفاده میشود و کمبود آن میتواند این عملکردها را با اختلال مواجه کند. زنان جوانان بخصوص ممکن است در معرض خطر کمبود آهن به دلیل کاهش خون در دوران قاعدگی باشند.
- ۹۸/۱۱/۰۳