روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شدهاست که از میوه درخت نارگیل به دست میآید از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده میشود. این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط، اسید لوریک، میباشد. روغن نارگیلهای غیر هیدروژنه معمولاً بین دمای ۲۲ تا٢٤ درجه سانتی گراد ذوب میشوند. روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین روغنهای مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغنها بالاتر است؛ بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمیسوزد و دود از آن بلند نمیشود.
خواص روغن نارگیل برای مو
آیا از مزایای شگفتانگیز روغن نارگیل برای سلامت و زیبایی موهای خود آگاه هستید؟ یافتههای حاصل از مطالعات علمی انجام شده در شهر بمبئی هند حاکی از توانایی روغن نارگیل در کاهش ریزش پروتئین از موهای ما هستند. در حال حاضر تعداد افرادی که از روغن نارگیل برای بهبود ظاهر و سلامت موهای خود استفاده میکنند بسیار زیاد است. به عنوان مثال، شما میتوانید بعد از شستن موهای خود با شامپو، به سادگی مقدار زیادی روغن نارگیل را روی تارهای موی مرطوب خود بمالید و موهای خود را ببندید.
سپس برای مدت پنج دقیقه صبر کنیدو بعد موهای خود را بشویید. بعد از انجام دادن این کار متوجه میشوید که تمام گرههای موهای شما بدون هیچ زحمتی به طور کامل از هم باز شدهاند. علاوه بر این، اگر موهای خشکی دارید میتوانید قبل از رفتن به حمام، مقداری روغن نارگیل داغ را روی تارهای موی خود بمالید و بعد از گذشت یک ساعت، موهای خود را با شامپو بشویید.
خواص روغن نارگیل برای مو
بهتر است که از چه نوع روغن نارگیل استفاده کنیم؟
روغن نارگیل تصفیه شده همیشه بهترین انتخاب است، چون به هیچ وجه با مواد شیمیایی فرآوری نشده است. این نوع روغن نارگیل با کمترین میزان عطر و طعم نارگیل همراه است و حاوی حداکثر مقدار مواد مغذی گیاهی است.
در صورت تمایل به استفاده از روغن نارگیل برای پخت و پز در دماهای بالا، بهتر است که به سراغ روغن نارگیل تصفیه شده بروید. این کار به این دلیل است که روغن نارگیل تصفیه شده میتواند تا ۴۵۰ درجه فارنهایت داغ بشود، در حالی که نوع تصفیه نشده آن نمیتواند درجه حرارتی بیشتر از ۳۵۰ درجه فارنهایت را تحمل کند. فقط یادتان باشد حتما اطمینان حاصل کنید که روغن نارگیل تصفیه شده مورد استفاده شما با کمترین مقدار مواد شیمیایی فرآوری شده و هیدروژنه هم نیست.
- ۹۸/۱۱/۰۲