یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و سادهای که میتوانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبتهای خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا میبینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمیتوانید این غذای خوش طعم را سرو کنید. شما میتوانید پوره سیب زمینی را همراه با مرغ سوخاری، گوشت بوقلمون کبابی، استیک، کباب تابهای و یا با هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید. علاوه بر این، شما میتوانید پوره سیب زمینی را هر مدلی که دوست دارید درست کنید. مثلا بعضی افراد دوست دارد که پوره سیب زمینی بسیار نرم و کرمی باشد، اما بعضی دیگر آن را کمی سفت دوست دارند. در مقاله امروز قصد داریم شما را با نحوه طرز تهیه پوره سیب زمینی به روشی ساده آشنا کنیم. با ما همراه باشید!
نکاتی در مورد طرز تهیه پوره سیب زمینی
- بهتر است که در هنگام خالی کردن آب جوش از داخل قابلمه سیب زمینی خیلی مراقب باشید، چون ممکن است که آب جوش سر برود و دست شما را بسوزاند.
- بهتر است که سیب زمینیها را در یک قابلمه تفلون و نچسب بپزید، چون این کار باعث آسیب رسیدن به قابلمه شما میشود.
مواد لازم
- 4 عدد سیب زمینی
- ½1 فنجان شیر
- 3 قاشق غذاخوری کره
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
- در این مرحله از طرز تهیه پوره سیب زمینی باید با استفاده از آب سرد، سیب زمینیها را به آرامی بشویید تا روی سطح آنها هیچگونه گل و لای باقی نماند.
- در این مرحله باید سیب زمینیهای آماده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را با آب سرد پر کنید.
- در ابتدا درجه حرارت گاز را روی زیاد قرار بدهید تا آب به جوش بیاید، سپس درجه حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که سیب زمینیها برای مدت 10 الی 20 دقیق به آرامی آبپز بشوند.
- در ابتدا شیر را کمی روی گاز حرارت بدهید تا گرم بشود و کره را هم از داخل یخچال بیرون بیاورید. بسته به اینکه دوست دارید مزه پوره سیب زمینی چقدر کرمی و خامهای باشد، میتوانید از شیر کم چرب تا شیر پر چرب در آن استفاده کنید.
- پس از پخته شدن سیب زمینیها، آنها را درون یک آبکش در سینک ظرفشویی تخلیه کنید و یا با استفاده از یک ملاقه، آنها را دانه دانه از داخل قابلمه بیرون بیاورید.
- سیب زمینیها را پوست بکنید داخل قابلمه روز گاز قرار بدهید، کرهای که از قبل از یخچال بیرون گذاشتید تا به دمای اتاق برسد را روی سیب زمینیها بریزید و شروع کنید به له کردن آنها.
- در این مرحله باید به آرامی و به تدریج، سس پوره سیب زمینی که از قبل گرم کردید را به سیب زمینیهای له شده اضافه کنید. کمی این مواد را هم بزنید و اگر حس کردید که سیب زمینیها هنوز به طور کامل به سس آغشته نشدهاند، مقدار دیگری سس به آنها اضافه کنید تا تمام سیب زمینیها به شکل یکدست به سس آغشته بشوند.
- ۹۹/۰۱/۱۵