کوکو سیب زمینی غذای محبوب، رایج و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شام یا ناهار استفاده میشود. همچنین این غذا میتواند یک ایده عالی برای پیک نیک شما نیز باشد. کوکو معمولا به غذاهای ایرانی گفته میشود که عنصر اصلی سازنده آنها تخم مرغ است. در این مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی نرم و خوشمزه را خواهید خواند.
نکات طرز تهیه کوکو سیب زمینی
- ترک برداشتن کوکو هنگام سرخ شدن به دلیل کم بودن تخم مرغ است. اضافه کردن بیش از حد تخم مرغ هم باعث میشود که بافت اسفنجی کوکو از بین برود.
- حتما هنگام اضافه کردن پیاز به کوکو، آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث میشود استحکام و بافت خوب کوکو از بین برود.
- اگر دوست دارید کوکو سیب زمینی شما معطر باشد، میتوانید کمی ریحان و نعناع خرد شده به مواد آن اضافه کنید.
- اگر مایه کوکو بیش از حد شل شد و بافت لازم را نداشت، میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید.
- علاوه بر زردچوبه برای خوش رنگ شدن کوکو میتوانید از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
- اگر دوست دارید این غذا سریعتر آماده شود میتوانید به جای آبپز کردن سیب زمینیها از سیب زمینی خام رنده شده در دستور پخت استفاده کنید.
مواد لازم
- 2 عدد سیب زمینی بزرگ
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 عدد پیاز زرد کوچک رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- ½ قاشق چایخوری زردچوبه
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
- روغن به مقدار لازم
دستور العمل
- سیب زمینیها را درون یک قابلمه بزرگ قرار داده و روی آنها آب بریزید. تا چند سانتیمتر بالاتر از سیب زمینیها را باید آب پوشانده باشد.
- شعله گاز را روی حالت معمولی تنظیم کنید و اجازه دهید آب بجوشد و سیب زمینیها داخل آب بپزند. بعد از پخته شدن سیب زمینیها آب آن را خالی کنید و اجازه دهید سیب زمینیها خنک شوند.
- سیب زمینیها را پوست بکنید و رنده کنید.
- تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ به هم بزنید. سیب زمینیهای رنده شده، پیاز، آرد، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب بهم بزنید.
- کمی روغن درون ماهیتابه بریزید. با قاشق مقداری از مواد را برداشته و داخل روغن داغ شده قرار دهید.
- کوکوها را تا جایی که هر دو طرفشان به رنگ طلایی در بیایند سرخ کنید.
- ۹۹/۰۱/۱۵