آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

شاید برایتان جالب باشد بدانید که تنوع غذایی در گیلان از تمام استان‌های کشور بیشتر است. امروز قصد داریم طرز تهیه ترش تره را به شما آموزش دهیم که از نظر شهرت دست کمی از سایر غذاهای این استان ندارد. پس فرصت را از دست ندهید و طرز پخت این غذا را دنبال کنید.

 

مواد لازم

  • 500 گرم لوبیا چیتی و عدس (مجموعا)
  • ½ پیمانه آرد برنج
  • 1 کیلوگرم اسفناج
  • 500 گرم سبزی مخلوط (شبت، گشنیز، نعناع و جعفری)
  • 1 تا 2 بوته سیر
  • 3 تا 4 عدد تخم مرغ
  • روغن
  • رب نارنج یا آب نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه ترش تره خوشمزه

 

دستور العمل‌

  • حبوبات را به 2 تا 3 قاشق پیاز سرخ کرده و کمی نمک و مقداری آب در طرفی می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم کاملا بپزد.
  • سبزی‌های مخلوط را بعد از تمیز کردن ریز خرد می‌کنیم و سیر را را می‌کوبیم و آنرا در 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می‌کنیم.
  • سپس سبزی خرد شده را درون ظرف سیر ریخته و کمی تفت می‌دهیم، باقی مانده روغن را داخل سبزی می‌ریزیم.
  •  این مایه را داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم، همچنین اسفناج را بعد از تمیز کردن کمی درشت خرد می‌کنیم و داخل مایه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا اسفناج نیز کاملا بپزد.
  • سپس آرد برنج را در کمی آب سرد حل می‌کنیم و داخل مایه می‌ریزیم و مرتب به هم می‌زنیم تا آرد برنج گلوله گلوله نشود.
  • این خورشت باید به سفتی یک آش معمولی باشد.
  •  بعد از آماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و کمی نمک می‌زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره می‌ریزیم و آن را به هم می‌زنیم.
  •  تخم مرغ که یکی دو جوش زد، خورشت ترشی تره آماده است.
  • ۹۸/۱۲/۰۵
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی