آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

  • ۰
  • ۰

چای ترش یا چای مالمیر یا چای مکه یا چای روزل یا چای قرمز از کاسبرگ گیاه چای ترش تهیه می‌شود و در بسیاری از مناطق دنیا به صورت نوشیدنی گرم یا سرد مصرف دارد. در آمریکای لاتین و بخصوص در جامائیکا مصرف آن متداول است. مزه آن ترش است و معمولاً با شکر نوشیده می‌شود.

 

مضرات چای ترش چیست؟

فشار خون

کسانی که فشار خون پایین دارند، می‌بایست در مصرف چـای ترش احتیاط لازم را داشته باشند تا دچار کاهش ناگهانی فشار و بروز مشکلاتی به‌مانند سرگیجه و حالت خفگی نشوند.

 

بارداری

چـای ترش برای بانوانی که باردار هستند یا قصد بارداری دارند، توصیه نشده است. لذا برای مصرف چای در دوران بارداری و قبل از آن می‌بایست با پزشک خود مشورت کنید.

 

اثر هالوژنیک

برخی از افراد با مصرف چای ترش، احساس منگی و توهم‌زایی دارند. لذا خوردن چـای ترش به هنگام رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز بالا دارد، می‌تواند مشکل‌زا باشد.

مضرات چای ترش

 

کاربرد چای ترش در طب سنتی

در طب سنتی از چای ترش برای (درمان فشارخون بالا، بیماری‌های کبد و تب و..) استفاده می‌شد. در طب سنتیِ آفریقا این گیاه برای درمان سرفه و گلودرد و همچنین به عنوان آنتی باکتری، مدرّ، ضد اسپاسم و از بین برندهٔ زرداب و صفرا مصرف می‌شود. در طب سنتی تایلند چای ترش را برای درمان سنگ کلیه به کار می‌برند.

 

روش دم کردن چای ترش

درست کردن چای ترش کار سختی نیست و می‌توان آن را به راحتی با موادی مانند لیمو یا عسل از نظر بهبود سلامتی قوی تر هم کرد.

 

مواد لازم :

  • ۴ فنجان آب
  • یک چهارم فنجان چای ترش
  • یک تا دو قاشق عسل
  • لیمو یا برگ نعنا برای طعم دهی بیشتر
  • ۹۸/۱۰/۳۰
  • حامد فردوسی پور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی